ИНТЕЛЕКТ ЕКСПО

 

 

Българската търговско-промишлена палата и Експоцентър ООД организират изложение ИНТЕЛЕКТ ЕКСПО

"ЗНАНИЯ - ИДЕИ - ИНОВАЦИИ"

Със своите четири основни теми за "Ранно образование", "Училища и университети", "Кариерно образование / квалификация" и "Дигитално обучение", изданието на ЕКСПО ИНТЕЛЕКТ, ще  даде цялостен поглед върху цялата образователна система, от образованието в ранна детска възраст до професионалното образование и ученето през целия живот. Редица иновативни предложения ще спомогнат за формирането на бъдещето на образователния сектор.

  •  Ранно детско образование - Създаване на възможности за развитие, участие и популяризиране. Безграничното любопитство и способности на малките деца са истинско съкровище, а ЕКСПО ИНТЕЛЕКТ ще повиши осведомеността за този ключов актив и ще покаже най-обещаващите начини за подхранването му.
  • Училища и университети - Места за преподаване и учене. В зала  ще се демонстрира начини за използване на знанията на студентите, така че те да могат да създават нови знания на свой ред - да осигурят житейска страст за учене и откриване на нови неща.
  • Професионално обучение / квалификация -  Обществото извлича ползи, когато членовете му се радват на изпълняването на кариерното им развитие.  Фокусът ще бъде върху първоначалното професионално образование и по-нататъшно образование и обучение. ЕКСПО ИНТЕЛЕКТ ще предостави ценна информация за сертифицирани програми за обучение, проследяващи образователни концепции, нови стратегии за работа с човешките ресурси и много други ориентировъчни средства.
  • Дигитално обучение - Цифрови технологии, готови да революционизират образованието. Както и във всяка друга сфера на обществото, дигитализирането възпроизвежда радикално нови подходи в образованието. На ЕКСПО ИНТЕЛЕКТ посетителите ще могат да видят от първа ръка как цифровите технологии улесняват студентите да поемат контрола върху образованието си. Това е от решаващо значение като начин за реформиране и преструктуриране на твърдите образователни структури от миналото, като студентите - например чрез изкуствения интелект  - могат да избират какво, как и къде се учат.

ЕКСПО ИНТЕЛЕКТ ще се проведе под патронажа на Министерството на образованието и науката.

Място: Изложбена зала ЦУМ, гр. София
Дати: 29 май - 1 юни 2019 г
Работно време: 10.00 до 19.00 ч.
Вход: Свободен

 

За контакти

  Милен Моллов
  тел.: (02) 8117 519, 989 72 40
  факс: (02) 981 66 26
  E-mail: fairs1@bcci.bg